Grafisk design och webbutveckling utan gränser.

Filip läser sista terminen på Grafisk Design och Webbutveckling på Tekniska Högskolan i Jönköping. Han drivs av viljan att ständigt lära sig nya saker, samtidigt som han har ett stort intresse för teknik. Under sitt första år på programmet sökte han praktikplats på Svensk-Amerikanska handelskammaren i Washington, som webb- och grafisk designer.

Han fick praktikplatsen och för att finansiera sin termin, ansökte han om ett stipendium från Stiftelsen Jönköpings Borgarekassa och Bjuggska Fonden. Till ansökan om stipendiet bifogade han sin portfolio och ett fiktivt designmagasin. Ansökan beviljades och praktikdrömmen blev sann.

På sin praktikplats ansvarade Filip för att underhålla webben och allt grafiskt material med Svensk-Amerikanska handelskammaren som avsändare. Till utställningen visar han utvalda delar från sin portfolio.

När utbildningen nu närmar sig sitt slut hoppas han på ett jobb inom grafisk design eller webbutveckling. Närmast för Filip väntar ännu en praktik, denna gången på en kommunikationsbyrå i Göteborg, där han får arbeta med precis det han vill, grafisk design och webbutveckling